Billigtelavtal.se Logo

Om oss

Välj elavtalet som är bra för både plånboken och för miljön.

På Billigtelavtal.se hittar du elavtal som främst är billigt. Att kombinera ett billigt elavtal med elavtal som även är bra för miljön är dock något som vi brinner för. Vi är övertygade om att framtiden är grön och rankar därför efter både pris och miljömedvetenhet.

Innovation på en annars så stagnerad platform som elmarknaden är en annan aspekt som vi tar med när vi granskar olika elbolag. Innovationer kan exempelvis vara en bra mobilapp som gör att du har full koll på din elförbrukning och även får varningar när priset är högt och när din konsumtion sticker iväg.

Vi kan få kompensation för kunder vi förmedlar till de olika elbolagen, vi sätter dock stolthet i att inte låta det påverka hur vi rankar de olika elbolagen. De elbolag som vi rankar högst motiverar vi också varför. Inga elbolag som vi presenterar på Billigtelavtal.se är enligt vårt tycke dåliga.

Vi hoppas att du kommer hitta ditt nya elbolag hos oss och om du vill maximera din förtjänst bör du återkomma till oss regelbundet för att ta del av nya erbjudanden från andra elbolag.

Välkommen!

Kontakta oss

Saknar du något elbolag i vår jämförelse?
Är det någon information som behöver korrigeras?
Hör gärna av dig så ordna vi det!

E-postadress: [email protected]

Woitech Webbdesign
341 33, Ljungby, Sverige